Objavljen video spot grupe S.T.R.A.H.

Završni video spot za pesmu „Kameleon“ u kojoj gostuje Lora Orlović

 

Album „Kvog!“ grupe S.T.R.A.H. objavljen je 2019. godine. Do sada je ovaj kultni beogradski garažni pank sastav plasirao nekoliko video singlova za pesme „Deca rade“ i „Jednostavno živ“. Bend je bio koncertno aktivan a album je bio prisutan na nekoliko godišnjih top lista. Pesme sa ovog albuma bile su prisutne na plejlistama relevantnih radio stanica kao što su Radio Beograd 202 i Rock Radio.

Bend privodi kraju aktivnosti oko promocije albuma objavljujući završni video spot za pesmu „Kameleon“ u kojoj gostuje Lora Orlović.

S.T.R.A.H., Foto: YT printscreen

 

„Pesma govori o vezi u kojoj ljubav ne donosi smirenje nego podstiče napetost, a neprestano „osmatranje“ se nameće kao prirodna posledica. To je jedina stvar na albumu „Kvog!“ u kojoj gostuje neko izvan benda: glumica Lora Orlović učinila je da „Kameleon“, što i jeste ideja pesme, istovremeno zvuči kao unutrašnji i spoljni  dijalog dvoje bliskih, ali i dalje nesigurnih ljudi,“ izjavio je Aleksandar Žikić frontmen grupe S.T.R.A.H.

 

Grupa S.T.R.A.H su: Željko Debeljević – vokal, gitara, 12-string gitara; Aleksandar Žikić – bariton gitara, vokal; Miloš Marković – bas; Aleksandar Timofejev – bubnjevi, vokal.

Video spot za pesmu „Kameleon“ je dostupan na Mascomovom YouTube kanalu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika