NF ima novu pesmu: HOPE!

Američki reper se vratio posle jednogodišnje pauze i najavljuje peti studijski album

 

NF se vratio sa potpuno novim albumom - HOPE! Dugo očekivani LP sadrži 13 uzbudljivih pesama, uključujući saradnju sa Juliom Michaels i Cordae, koje će vas odvesti na emotivno putovanje kroz životne bitke.

Nathan John Feuerstein (rođen 30. marta 1991.), poznat po inicijalima NF, američki je reper, pevač, tekstopisac i producent. Izdao je dva EP-a, I'm Free (2012 i istoimeni EP 2014. sa Capitol CMG. Njegov prvi album za veliku izdavačku kuću, Mansion, objavljen je 2015. a njegov drugi studijski album, Therapy Session, objavljen je 2016. i dostigao je 12. mesto na američkom Bilboardu 200. Njegovi albumi su osvojili nekoliko priznanja uključujući Gospel Music Association Dove Award za Rap/Hip Hop album godine (Therapy Session).

 

NF, FOto: YT printscreen

 

NF je postigao mejnstrim popularnost 2017. sa Perception: album je bio na prvom mestu u USA i bio je platinast, dok je njegov treći singl, "Let You Down", dostigao dvanaesto mesto na američkoj Bilboard Hot 100, i bio je među prvih deset na međunarodnom nivou. Postigao je sličan komercijalni uspeh sa nastavkom The Search (2019).

NF, multiplatinasti reper, vratio se muzici izdavanjem svog najnovijeg singla „Hope“ 16. februara 2023. godine, nakon jednogodišnje pauze. Pored novog singla, NF je najavio da će njegov peti studijski album, takođe pod nazivom "Hope", biti objavljen 7. aprila 2023. godine, obećavajući fanovima autentično i introspektivno muzičko iskustvo.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika