Kevlar Bikini objavio osmi singl sa poslednjeg albuma, Flirting With Nihilism

Oni već spremaju sledeći, peti po redu album!

Kevlar Bikini, zagrebački hardcore trio, objavio je spot za pesmu "Flirting With Nihilism", osmi singl s najnovijeg albuma "OPT-OUTism". Video je snimljen na rubnim područjima Zagreba (rubnim u svakom smislu!), a sve od režije i snimanja do montaže obavio je sam bend.

Spot vizualno prati hipnotički ugođaj pesme, a ne nedostaje ni psihodeličnih prizora. Ovo je, podsetimo, osmi video s albuma "OPT-OUTism" - bend se opasno približava čarobnoj brojci od 10, po jedan za svaku pesmu sa ovog izdanja. No i pre nego što dovrše ovu video-sagu, momci kreću dalje. Naime, ulaze u studio kako bi snimili novi, peti album!

 

Kevlar Bikini, Foto: YT printscreen

 

Podsetimo, Kevlar Bikini su zagrebački bend sastavljen od muzičara koji iza sebe imaju poprilično iskustvo u po nekoliko bendova, uglavnom metal orijentacije. Oformljeni su 2010. godine i od prvog dana isključivo su fokusirani na autorski rad.

Sami članovi benda kažu da “Kevlar Bikini stvara glazbu kakvu bi i mi sami željeli čuti, idealnu za visoko-energične live svirke, ali istovremeno zanimljivu za slušanje doma na gramofonu. Žanrovski mi bismo to definirali kao punk-rock s utjecajem psychobilly-a, hard core-a, metala i filmske ikonografije”. Ono što karakteriše rad ovog sastava su specifični live nastupi puni pozitivne energije, čvrste svirke i dobre zabave. (Info: promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika