Catalina Cara - rumunska zvezda koja ima velike ambicije

Pesma Faith je za naše tržište objavljena u saradnji MASCOM-a i April Sounds

 

Catalina Cara je umetnica u usponu i svoju karijeru uspešno gradi u Rumuniji, Bugarskoj i rodnoj Moldaviji.

Počela je da peva kao veoma mlada a zvanično je debitovala kao petanestogodišnjakinja singlom „Plecarea“ koji je postigao momentalni uspeh u Moldaviji.

Tri godine kasnije usledila obrada klasika Vanesse Paradis „Joe Le Taxi” koja je bila na vrhu top lista širom Rusije ali i na uticajnim dance/EDM radio stanicama u Srbiji. Pesma se takođe slušala u Danskoj i Bugarskoj.

Mascom i izdavačka kuća April Sounds su upravo objavila novi singl „Faith“ Cataline Care za srpsko tržište, koji su producirali njeni višegodišnji saradnici iz Yin Creatif tima.

„Ponekad moramo malo da se povučemo i pustimo nekim vezama da „dišu“ i prihvate pauzu. Potrebno je da uvek verujemo da će se srodne duše pronaći. Takođe je potrebno da negujemo ljubav prema sebi jer ćemo onda tu ljubav moći da prenesemo i na druge,“ izjavila je umetnica.

Catalina pesmom „Faith“ najavljuje svoju muzičku transformaciju predstavljajući autorske pesme uz muziku koju voli i oseća. Singl će mnoge podsetiti na najveće uspehe Kylie Minogue ili Annie Lennox. (Izvor: promo)

Muziku Rumunije kao i spotove iz celog sveta možete slušati i gledati na našim radio i TV kanalima WWM (World Wide Music).

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika