Osmi studijski album Miley Cyrus je stigao!

Uporedo sa albumom Endless Summer Vacation izašao je i spot za pesmu River

Miley Cyrus je objavila osmi studijski album "Endless Summer Vacation" (Columbia / Menart).

Vodeći singl s albuma "Flowers" proveo je 6 nedelja na Billboardovoj listi Hot 100, što je ujedno i najveći dosadašnji muzički uspeh ove američke pevačice i glumice. A sudeći po njemu, ovo će biti godina Miley Cyrus!

"Flowers" nosi još jedan rekord, naime to je singl koji je u dosadašnjoj istororiji servisa Spotify najbrže dostigao 500 miliona streamova! Takođe, "Flowers" je sada i službeno najdugovečniji broj jedan ženskog izvođača na nacionalnoj listi Ujedinjenog Kraljevstva. I kod nas je Miley Cyrus izuzetno slušana, a njen singl je već sedam nedelja na prvom mestu Play radija!

"Kada je reč o albumu Endless Summer Vacation ja sam ga podelila u dva dela: AM (prepodne) i PM (popodne). Prepodne je za mene jutro, vreme za energiju i potencijalne mogućnosti. Novi dan. A popodne, odnosno noć označava je mutna, prljava ali istovremeno i glamurozna. Možete ostati kod kuće i odmoriti se ili ilazći napolje i iskusute divlju stranu. U Los anđelesu postoji određena energija koju možete osetiti kako noću izbija na površinu, a to je veoma inspirativno za mene", oblavila  je na svom Instagram profilu Miley.

 

Miley Cyrus, Foto: YT printscreen

 

Uporedo sa izlaskom albuma, Miley je danas pustila najnoviji singl sa njega, a to je pesma “River”.

Endless Summer Vacation redosled pesama:

1. Flowers

2. Jaded

3. Rose Colored Lenses

4. Thousand Miles (feat. Brandi Carlile)

5. You

6. Handstand

7. River

8. Violet Chemistry

9. Muddy Feet (feat. Sia)

10. Wildcard

11. Island

12. Wonder Woman

13. Flowers (Demo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika