Nikolina i Tonka u Vlaku za Santa Fe

Pesma finog zvuka i nostalgičnog teksta s Doringovim videom, pravi je budući hit 

 

„Vlak za Santa Fe“ je vjerojatno najviše američka pjesma od svih koje sam napisao, ali samo sam slijedio Nikolinine upute, ovo je idealizirana Amerika, Amerika u kojoj kauboji pozdravljaju dodirom šešira, a vlakovi još uvijek idu na paru. Matej Zec kao producent i Nikolina i Tonka predvode karavanu, ja kaskam pješke daleko iza”, rekao je Aljoša Šerić.


Nikolina Tomljanović već se ranije predstavila publici na pozornici Zagrebačkog festivala pa je tako 2021. godine osvojila nagradu za najbolju pesmu u saradnji s grupom Belfast Food, 2022. je s dugogodišnjim saradnikom Sandrom Bastiančićem izvela pesmu ‘Mjesečev trag’, a sada se vraća sa zanimljivim duetom zajedno s Tonkom Šerić koja je rekla par riječi o samoj pesmi i o ovoj zanimljivoj saradnji: ”Drago mi je da je ova pjesma ipak našla put do mene. Kad ju je Aljoša napisao na prvu sam je jako zavoljela, željela sam da ju zadržimo za Pavel, ali nam se nije uklapala u tadašnji album. Zato mi je ova suradnja još i posebnija”, rekla je Tonka Šerić.


Nikolina Tomljanović ne skriva oduševljenje zbog same pesme, celokupne saradnje i ponovnog nastupa na festivalu: „Imala sam veliku želju surađivati s Aljošom i zapjevati jednu njegovu pjesmu. Želja mi se četverostruko ostvarila. Prvo, odmah je pristao na suradnju. Drugo, imao je odličnu pjesmu za mene. Treće, sa mnom u duetu zapjevala je Tonka čiji glas naprosto obožavam. Ona je moj broj 1. Četvrto, pjesma je prošla na ZG fest. Bravo Aljoša, bravo Tonka i moja malenkost, bravo Matej Zec, producent pjesme!”


Moramo da naglasimo da je za ovu pesmu odličan video spot, jedan od mnogih njegovih mini-bisera, delo režisera Dinka Čvorića – Doringa.


 ‘Vlak za Santa Fe’ naći će se zajedno sa svim navedenim pjesmama na Nikolininom albumu dueta koji bi trebao ubrzo da ugleda svjetlo dana. (Izvor: Novi List)
 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika