Mila Sila i Koliko si jak! prekraćuju jedvačekanje filma

Specijalni muzički video kao najava filma Munje o5

 

Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije „Munje Opet“ je neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtube-u.

Popularna komedija „Munje“ s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje.

Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom „Munje Opet“, čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.

Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković. Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč.

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital. (Izvor: Nedeljnik)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika