Producent - Kalifornija

Duša benda je Leo Anđelković, muzičar i producent koji je učestvovao u radu na nebrojenim projektima a nama je najviše znan kao deo fenomenalne novigradske Screaming Wheels ekipe

 

Iza imena "Producent" krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani muzičari s dugogodišnjim estradnim iskustvom, okupljeni inicijativom muzičara i producenta Lea Anđelkovića. 

"Producent" je svojim dosadašnjim radom naišao na odobravanja i kritike i publike, a nakon objavljenih šest šarolikih singlova, ovaj put se predstavljaju s pesmom “Kalifornija”.

 

Producent, Foto: Crorecords

 

Svojim već drugim singlom, Producent je dospio i na HR Top 40 najemitovanijih pesama u Hrvatskoj – kombinovanjem raznih stilova prepoznati su od strane publike kao i radijskih i TV urednika, a nakon šest singlova kojima su čvrsto utabali put kojim kroče, momci s novim singlom nastavljaju istraživanje muzičkih smerova.

Muziku i tekst za “Kaliforniju” potpisuje Leo Anđelković, a za atmosferičan, rokerski aranžman pesme pobrinuli su se svi članovi benda kojeg, uz Lea, čine gitarista Ivan Havidić, basista Željko Topalušić i bubnjar Damir Medić.  

Za režiju i realizaciju spota bio je ponovno zadužen Krešimir Čizmek, prijatelj i kreativni saradnik benda. (Izvor: Crorecords)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika