Senshi – Srpski Ragga metal bend koji je osvojio Japan!

Oni su objavili novi spot i album i najavljuju drugu turneju u Zemlji izlazećeg sunca

 

Senshi, novosadsko-zrenjaninski ragga metal bend koji je već sa svojim debi albumom osvojio Japan, ovih dana objavio je svoj drugi po redu album „Rise Again“, novi singl i još jednu turneju u Japanu, koju će potom nastaviti i po drugim zemljama u 2023. godini.

Druga japanska turneja benda Senshi startuje u Osaki 14. aprila, nakon čega slede nastupi u Nagoji i Tokiju 15. odnosno 16. aprila. 

Senshi je bend poznat i popularan u Zemlji izlazećeg sunca još od svog osnivanja 2018. godine, kada su zahavljujući svom prvom singlu postigli kako ogroman uspeh, tako i svoju prvu turneju u Japanu.

Reč je o grupi koja je stvorila jedinstvenu mešavinu ragga metala spojenog s tradicionalnim japanskim instrumentima.

 

Senshi, Foto: PROMO

 

„Iza našeg uspeha stoji ogroman rad. Oduševljeni smo što ćemo se vratili u Japan nakon toliko čekanja. ", rekao je pevač Senshi-ja, Adam Rakić. "Mnogo truda, emocija i vremena smo uložili u novi materijal i jedva čekamo da to podelimo sa našom publikom u Japanu, a nadam se i šire."

Novi album “Rise Again”,  sadrži 12 kompozicija koje potpisuju Adam Rakić i gitarista Pavle Kirćanski. Devet od dvanaest pesama urađeno u saradnji sa raznim izvođačima, prevashodno iz Japana. Album je objavljen za japansku izdavačku kuću  Hi-PLY RECORDS.

"Run Dem Over", poslednji singl s njihovog novog albuma je muzičko i vizuelno remek-delo koje sadrži krvave scene borbe sa zombijima koje podsjećaju na Evil Dead i filmove Roberta Rodrigez-a. Sing će promovisati zajedno s ostatkom albuma na ovogodišnjoj turneji u Japanu.

Postavu benda Senshi čine pevač Adam Rakić, gitarista Pavle Kirćanski, basista Branislav Pantić i bubnjar Nebojša Durmanović.

(Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika