Jana Burčeska i „Home Alone"

Nova pesma makedonske pevačice i odličan spot!

 

Jana Burčeska je prvi put na velikoj sceni debitovala 2011. godine, u prvoj i jedinoj sezoni Makedonskog idola, gde je osvojila peto mesto. Sledeći Janin uspeh  bila je nagrada "Zlatna bubamara" za debitanta godine. Ova mlada pevačica se takođe bavi dobrotvornim radom - od 2011. je imals ulogu ambasadora UNICEF-a; podržava inicijative za toleranciju i suživot. Jana je učestvovala na preko 66 događaja sličnih razloga, uključujući i dobrotvorne koncerte koje organizuje Crveni krst Makedonije, učestvovala na Skopje festu, jednom od najvećih festivala u Makedoniji.

Godine 2014 Jana Burčeska je učestvovala na Danima makedonske muzike zajedno sa Orkestrom Makedonske filharmonije a sarađivala je i sa brojnim uspešnim izvođačima iz svoje zemlje, kao što su Miki Sekulovski i grupa Mizar. Tačka u njenoj karijeri u kojoj smatra da je postala umetnica je kada je počela da nastupa sa grupom Offbeatz.

 

Jana Burčeska, printscreen scene iz spota "Home Alone"

 

Jedan od Janinih velikih uspeha takođe je predstavljanje svoje zemlje na Evroviziji u Kijevu 2017. godine sa pesmom "Dance Alone", a ova pevačica je svojevremeno izjavila da od tada uvek ima osmeh na licu.

Juče je  izašao i novi official video spot za pesmu „Home Alone“ a na nju nam je obratila pažnju naša omiljena pevačica iz ove zemlje, izuzetna Dina Jašari čijoj preporuci smo odmah poverovali i naravno – bila je u pravu, i pesma i spot su izuzetni.

Ovu pesmu i spot su radili: muzika i produkcija pesme - Dragi Ivanov, tekst i izvođenje Jana Burčeska, snimatelj i režiser spota – Gjorgi Vacev, snimano u studiju Prolight.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika