Ме боли - MIYATTA & FOLTIN

Novi singl je autorsko delo Nataše Mijat Krstevske i zapravo je francusko-makedonska šansona, za koju je aranžman rađen u saradnji sa Foltinom

Nova pesma i spot obogatili su makedonsku diskografiju. Reč je o temi "Boli" koja je muzička saradnja sa frankofonom "braćom i sestrama" Miatta/MIIATTA iz Bitolja, grupom Foltin. 
Novi singl je autorsko delo Nataše Mijat Krstevske i zapravo je francusko-makedonska šansona, za koju je aranžman rađen u saradnji sa Foltinom. Pesma je snimljena u studiju Alšar u Skoplju.

 

MIYATTA & FOLTIN, Foto: YT printscreen

Miiatta/MIIATTA je o novoj pesmi i saradnji rekla:

„Tako sam srećna što postoje vrhunski umetnici kao što je Foltin, koji je odmah shvatio "muzički film" koji sam želela i napravio autentičnu atmosferu koja će ovu pesmu svrstati na listu priznatih šansona širom sveta."
Ovaj poznata kantautorka, koji se na estradnoj sceni pojavila sa "Verujem u sebe", dodaje da novi singl ima francusku verziju pod nazivom "C'est joli", koja će premijerno biti prikazana na TV5 Monde, francuskoj televiziji koja podržava frankofone širom sveta.

Za pesmu je snimljen i spot u kome glumi glumica Jelena Mijatović (aka Natašina sestra). Iza snimanja, fotografije, kolor korekcije i montaže stoji Bojan Sekuloski, a video materijal je snimljen u studiju Alšar.
Mijata je pozdravila svoje fanove i rekla: „Nadam se da će ova pesma ulepšati proleće i dati nam francuski štih."

Novo diskografsko izdanje "Me boli" biće premijerno prikazano sutra (20. aprila) u 12:00 u "Prvi put na radiju". (Izvor: Radio G, Gostivar, Makedonija)


 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika