Djigibaoovske Paranoje

Predvodnici splitskog novog talasa imaju novu pesmu

Bend Djigibaoo, poznat kao predvodnik svojevrsnog novog muzičkog talasa u Splitu, posle nekoliko samostalnih singlova, sada publici predstavlja novu pesmu. Radi se o singlu “Paranoje”, koji je uvod u njihov prvi studijski album “Ko to zna?”.

Ova pesma snimana je u Muzičkom centru Pavarotti u sradnji s producentom Sašom Karabatkom. Autor teksta je frontman Petar Stolnik, koji zajedno s ostatkom benda potpisuje muziku i aranžman. Videospot je delo režisera Marina Vrce dok je za kameru bio zadužen Luka Eterović, a za miks i master pesme Tomislav Miladinović iz benda Rezereve.

„Kao bend, tj. 3/4 benda se znamo skoro pa 100 godina, a tek smo malo prije dolaska Tomislava Ćurića u bend postali ozbiljniji i počeli smo grist za ono što želimo. Godina dana u podrumu i konstantni rad doveli su nas do zaključka da je vrijeme za prvu bebu. I tako mic po mic i uz dobru ekipu eto nas“, kažu Djigibaoovci.

Da se podsetimo, članovi benda su: Petar Stolnik (frontmen i gitara), Antonio Šabić (lead gitara), Ivan Malenica (bass gitara) i Tomislav Ćurić (bubnjevi). (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika