Ej Marks predstavlja "Gde počinje" i najavljuje album

Ovo je drugi singl s albuma "U luci čudesne zgode" 

 

“Gde počinje" je drugi singl s albuma "U luci čudesne zgode", prvenca Ej Marksa, fluidnog rokenrol benda širokog zamaha koji predvodi autor i gitarista Nebojša Marić. "Gde počinje" želi da dočara energiju grada - brzinu, neočekivane susrete, slučajne poglede i napetost.
Pre godinu dana Ej Marks predstavio je prvi singl "Balada o slonovima”, a "Gde počinje" je najava za prvo dugosvirajuće izdanje koje će biti objavljeno u maju.


"Ponosan sam što su mi u pomoć pritekli bubnjar Dragan Jovanović (Nežni Dalibor) i basista Aleksandar Šišić (Hertz) - creme de la creme beogradske i srpske rokenrol scene, veliki majstori i kreativci. Nesebičnu pomoć pružila je i saksofonistkinja Jelena Martinović, umetnica čije je glavno polje delovanja alternativno pozorište," objašnjava Nebojša Marić.


Ej Marks je u "Baladi o slonovima" išao stazama psihodelije i proga, a u "Gde počinje" je nervozan i zato se prepliću big band, hard rock i break beat zvuci i ritmovi. Zvučnu sliku su načinili Janko Maraš i Goran Crevar, a sve kockice je poslagao i dodao zrno neophodne grubosti maestro Ivan Petrović.


Sledeći singl je i novi zaokret: Ej Marks je konačno stavio majmuna na rame i krenuo u svet. Budite spremni! (Izvor: promo)
 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika