DJECA! su tako dobra!

U petak, 19. svibnja novu će pjesmu predstaviti i na Zagreb Beer Festu

Zagrebački bend DJECA! objavio je novi singl pod nazivom "Želim s tobom sve". Ova pjesma je prava poslastica za sve ljubitelje indie pop zvuka, s laganom i zaraznom melodijom koja poziva na ples i optimizam.

Bend DJECA! poznat je po svojim energičnim nastupima i originalnom zvuku koji kombinuje indie, pop i rock elemente. Sa ovim novim singlom, definitivno su potvrdili svoje mjesto na sceni te nas oduševili još jednom zaraznom pjesmom.

„Nakon brojnih, bezuspješnih eksperimenata, znanstveni duo očajno pokušava implementirati emocije umjetnoj inteligenciji. Istraživanje se provodi na slučajno generiranim modelima koji ne pokazuju nikakve znakove privrženosti. Kao potencijalno rješenje, znanstveni duo koristi pjesmu "Želim s tobom sve" u nadi da će se u modelima pojaviti potreba za nježnošću i pripadanjem. Pogledajte kako se znanstveni duo nosi s poteškoćama i je li na kraju eksperiment uspješno proveden!“ kažu DJECA! u najavi ovog singla.

 

DJECA!, Foto: YT printscreen

 

Scenarij i režija: Sandro Žabek ,Bruno Žabek, Luka Vidović, Benjamin Mjeržva, Anja Papa. Kamera i direktor fotografije: Sandro Sklepić, VFX, 3D animacija: Sandro Žabek/Mike Dog

DJECA! će svoju koncertnu energiju uskoro ponovno imati priliku predstaviti i na sceni – u petak, 19. svibnja, nastupit će na Zagreb Beer Festu, a zatim krajem lipnja i na Hoomstocku.

Uživajte u pjesmi i izuzetno dobrom i duhovitom spotu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika