Fina, nježna pjesma i svedeni live spot, to su marisol i Nove boje

Ovaj video je uvertirira za novi studijski singl Ljeto koji uskoro izlazi

 

Proljeće je već u punom mahu, ljeto mu je za petama, što znači, kako sami kažu, da je vrijeme za svježe pjesme iz glazbene radionice dvojca marisol.

“Nove boje” je novi audio-vizualni bombon iz njihove šarene vrećice. Radi se o 12-minutnoj premijernoj live izvedbi novih triju pjesama, “Azija”, “Riječi od šećera” i “Mars”. Ovog puta za lokalitet su odabrali prekrasan ambijent na otoku Lošinju, uistinu poseban muzej Apoksiomena. Video je režirao i montirao Dragan Đokić, a snimio Duje Kundić.

”Čini nam se kako je live izvedba praćena kvalitetnim vizualom na zanimljivim i živopisnim lokacijama sjajan paket kako predstaviti novu glazbu i publici, a i organizatorima festivala i koncerata. Nadamo se da ćete uživati u ovoj šarenoj lepezi boja i kroz glazbu ispričanih priča i ostanite uz nas, uskoro pripremamo još iznenađenja”, poručuje marisol.

Video za “Nove boje” je također uvertira u njihov novi studijski singl “Ljeto” za koji će trebati pričekati kraj svibnja. Režiju i montažu potpisuje  Dragan Đokić a snimano je  u Muzeju Apoksiomena, Mali Lošinj. (izvor Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika