Ana Stanić ima KRILA

Ova kantautorica i modna ikona slavi 25 godina karijere, a tim povodom 10. lipnja za Croatia records izlazi album Best off

 

Nakon veoma zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu "Beogradsko proleće", Ana Stanić objavila je spot za pesmu "Krila". Pjesma je osvojila dvije nagrade na festivalu, specijalnu nagradu Naxi radija i nagradu za najbolji aranžman, koju je uradio Mahir Sarihodžić. Ana je autor teksta i muzike, a poznati muzičari Dado Marinković svirao je bubnjeve, Robert Vrbančić je svirao bas, Miro Lesić je producirao note akustične i električne gitare, a Maya Sar je pevala prateće vokale.

"Ovo će biti najdiskretnija najava mog novog muzičkog spota do sada." Kada se dogode strašne tragedije, ništa nema smisla i bilo kakav entuzijazam se čini neumjesnim. U vremenima crnih okolnosti, mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svjetlosti. Ako postoje lekovite stvari, muzika je sigurno jedna od njih. Nadam se da vam se svideo spot za pesmu Krila. Šaljem ti oblak ljubavi. “ rekla je Ana.

 

Ana Stanić, Foto: YT printscreen

 

Ana je zajedno sa Dariom Janoševićem, koji je snimio video, želela da prikaže kontrast između crnih silueta koje simbolizuju sve ono loše što nas boli i zelenih polja i svetlosti koja nas leči, inspiriše i daje nadu da dobrota pobeđuje.

Inače, Ana Stanić, kantautorica, modna ikona, ove godine slavi 25 godina karijere, a tim povodom 10. lipnja za Croatia records izlazi album Best off. Na albumu će se naći i tri nove pjesme, među kojima je duetska pjesma "S one strane ljubavi" sa regionalnom zvijezdom Borisom Novkovićem, s kojom će pjesmu premijerno izvesti 10. juna na CMC festivalu u Vodicama.

Ana će nas na jesen obradovati novim albumom i koncertima širom regiona, a do tada uživajte u novom spotu za pesmu KRILA. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika