"Oko nje" se obmotala Vrpca

Crnogorski band iznenadio slušatelje pred koncert na Festivalu kulture Zabjelo u Podgorici

 

Svega par dana nakon objavljivanja snimka koncerta održanog prošle godine u KIC “Budo Tomović” povodom obilježavanja decenije rada sastava Vrpca, Podgoričani imaju novo iznenađenje za sve poštovaoce iskrenog rockenrol zvuka i vizualne umjetnosti.

Bend je prije dva dana premijerno predstavio publici spot za pjesmu “Oko nje”, za koji režiju i montažu potpisuje Vladimir Toni Pendo.

“Ovaj video uradak obrađuje vječnu i nezaustavljivu silu ljubavi, svetu vezu između muškarca i žene. Prijemčive estetike i lijepog kolorita, na jedan način preispituje prostor jave i sna. Kuda odlazimo kad sanjamo i koliko sanjamo svjesno, s namjerom”, pojasnili su članovi benda.

Vrpca je bend koji postoji od 2012. godine i koji čine: Miloš Pejović gitara, Danilo Pendo bas, Ivan Bakić bubanj, frontmen Braco Subotić a od skoro se bendu pridružio i Dino Kapetanović na gitari.

Vrpcu će publika imati priliku da čuje 10. juna, na drugom izdanju Festivala kulture Zabjelo u Podgorici. Na stadionu „Nikola Šćepović“ momci će dijeliti binu sa regionalnim zvijezdama alternativne scene: vodećim alter pop imenom regiona Letu Štuke, beogradskim repkor-krosover sastavom Sunshine i splitskim rep-rock bendom TBF. Ulaznice su dostupne na sajtu www.festivalkulturezabjelo.me. (Izvor: CDM)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika