Konačno nova Josipa! Singl A gdje si ti je pred nama

Pjesmu prati i izuzetan video rad Riječanina Filipa Gržinčića

 

Spot za pjesmu “A gdje si ti” Josipe Lisac premijerno je prije neki dan emitiran na CMC televiziji i službenom YouTube kanalu Josipe Lisac. Pjesma autorica Josipe Lisac (glazba) i Alke Vuice (tekst), koju je aranžmanski oblikovao Zvjezdan Ružić, pobudila je veliki interes publike koja je s nestrpljenjem čekala Josipinu novu pjesmu.

Riječkom redatelju spotova Filipu Gržinčiću ovo je prva suradnja s Josipom.

„Kad smo prvi put poslušali pjesmu odmah smo shvatili da je stvarno posebna, s dojmljivim aranžmanom, i bili smo presretni da joj možemo stvoriti vizualni doživljaj. Prvotno je spot bio zamišljen za snimanje na otvorenom, međutim vremenske neprilike su odredile sa ćemo snimati u studiju. Zamišljen je dramatično, skoro apokaliptički, kroz prisjećanje i odrastanje, borbu sa životom i simboliku sna. Drago nam je da smo se mogli družiti s Josipom cijeli dan, a čak smo je uspjeli nagovoriti da legne na pod! Hvala Eni, plesačima i svima koji su sudjelovali u stvaranju ovog spota“, objasnio je Filip.

 

Josipa Lisac, Foto: YT printscreen

 

Za Josipinu frizuru i ovog puta se pobrinula njena dugogodišnja suradnica i prijateljica Mila Višnjić. Pjesma “A gdje si ti”, puštena je u eter prije desetak dana, a oduševljena publika ostavljala je na društvenim mrežama Josipi čestitke i pozitivne komentare.

Nakon drugog koncerta u dupkom ispunjenom Lisinskom, Josipa će ponovo zapjevati u Zaprešiću 1. srpnja. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika