Balkanrock Sessions predstavlja Northern Revival i njihov novi album “Modification”

Nova epizoda muzičke emisije Balkanrock Sessions vas čeka na Youtube

 

Nova epizoda muzičke emisije Balkanrock Sessions vas čeka na Youtube, a u goste je stigao Northern Revival. Bend iz Novog Sada koji je započeo svoju muzičku avanturu još u septembru 2012. godine i od tada svira stoner heavy rock muziku, ali to je samo deo onoga što rade.
Održali su preko 170 nastupa širom regiona, uključujući Srbiju, Mađarsku, Sloveniju, Rumuniju i Bosnu i Hercegovinu. Imali su čast svirati na raznim festivalima kao što su Exit Festival, Barock Fest, Gugulan Rock Festival, Metal Enduro, Boureque Feszt, Festival Srpskog Podzemlja i mnogim drugim. Osim toga, nastupali su zajedno sa velikim imenima poput Sasquatch, Planet Of Zeus, Dopethrone, Nightstalker ili 1000mods.
Do sada su objavili četiri izdanja a pored muzike, bend je poznat i po pivu. Lansirali su sopstveni pivski brend, Northern Revival pale ale, u saradnji sa pivarom RazBeerbriga 2017. godine.
Takođe, sada promovišu i prodaju Northern Revival golden ale, koji je plod saradnje sa 6th Street Brewery iz Kule.
Tokom svoje karijere, bend je doživeo značajne promene u postavi, a dolaskom Slobodana Pejčića kao novog pevača 2019. godine, otvorile su se nove kreativne mogućnosti. Njihov najnoviji album  Modification objavljen je 9. septembra 2022. godine i simbolizuje sve što su prošli i iskusili tokom devet godina postojanja. Većinu pesama sa tog albuma možete upravo čuti u novoj epizodi Balkanrock Sessions. Northern Revival ulazi u novu deceniju svog muzičkog puta spremni da vas oduševe svojim novim idejama i pesmama, a na vama ostaje samo da trknete do Balkanrock Youtube kanala i upoznate se sa ovim bendom.
Takođe, preporučujemo da pogledate neke od prethodnih epizoda Balkanrock Sessionsa, gde su nastupali bendovi poput Bjesova, Obojenog programa, Keni nije mrtav i Ide Prester.
Uživajte u njihovoj muzici i fascinantnim intervjuima, dok se zajedno radujemo sledećoj epizodi!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika