Ane Paška nam objašnjava ko je i šta je Tuka

Umjetnica s misijom, suvremena a dostupna šamanka, mudra i dostojanstvena žena bogata znanjem

Ako još niste čuli za ime Ane Paška, predviđamo da će se to u skoroj budućnosti zasigurno promijeniti, jer ono što donosi umjetnost ove istinski posvećene umjetnice jest nada, hrabrost, povjerenje u dobrotu, ljudskost, ljubav.

Svojim izrazito bogatim, neobičnim, osebujnim stilom, koji se može osjetiti kroz njene muzičko-izvedbene radove, Ane Paška na dubok, intenzivan, inteligentan i vrlo često humorističan način, izražava emocije, kako osobne tako i kolektivne, iscjeljujući svojim glasom, tekstom, slikom, ne samo sadašnji, već sve prošle i buduće trenutke zatrovane stvarnosti.

Umjetnica s misijom, suvremena a dostupna šamanka, mudra i dostojanstvena žena bogata znanjem: Ane Paška završila je čak dvije Akademije, diplomirala je dramatrugiju na ADU u Zagrebu (2010.) i Film i video na UMAS-u u Splitu (2019.) a ove godine ulazi i u festivalske vode, za početak Splitski festival 2023. s autorskom pjesmom “Tuka”.

Ane Paška autorica je glazbe i teksta, aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Jakša Matošić Navigator, mix i mastering zvuka Dado Marušić.

Video su kreirali Kaja i Lela Zulin, a kostim Tina i Božena Spahija. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika