Neodoljivi Dispruv ima More & Fore

Uz njihovu dozu humora i smisla za ljetnu melodiju koja ne izlazi iz glave vrući dani postat će nam ljepši

 

Dispruv je nabacio chill i pripremio još jedan odličan ljetni singl, “More & fore”.

Nakon što su uzeli “Papicu na žlicu” koja im je dala mišiće za veslanje po radijskom eteru i “Kil’ škampa” bacili nazad u more, sad bacaju dobre fore u ležernoj hip hop pjesmi napravljenoj na dalmatinski način.

“Volim more, i tvoje fore, volim kad je kratak lancun pa nam vire noge”, pjeva talentirani Tišnjanski dvojac, Antonio Perina i Lovre Crvelin koji su autori teksta. Za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan je Antonio Perina.

Opet su uboli u sridu pamtljivim refrenom, zaraznim ritmom i ležernim humorom, i time još jednom pokazali da ne vole raditi uniformirano ni po nekim pravilima. Baš zato “More & fore” zvuči kao singl koji želiš čuti i sada, i kasnije, i ponovno dok si u ljetnom điru.

Videospot je već tradicionalno sniman u njihovom vrelu inspiracija, Tisnom, pod redateljskom palicom Perine. Kako će bolje prenijeti osjećaj ležernosti, ljubavi i gušta uz malo dalmatinske fjake nego spotom snimljenim skoro pa u vlastitom dvorištu.

Uz njihovu dozu humora i smisla za ljetnu melodiju koja ne izlazi iz glave vrući dani postat će nam ljepši. Zato poslušajte sjajnu pjesmu “More & Fore”. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika