SlonOff stužu da zašarene leto s singlom Ponekad

Drugi singl s albuma Čuemose

 

Ska-reggae bend „SlonOff“ nakon predstavljanja te izlaska na glazbenu scenu prvim singlom „Pizza“, objavio je i drugi singl – zarazni ljetni hit koji odiše energijom i čistom zabavom.

Pod nazivom „Ponekad", ova pjesma je pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Kombinacija veselih ritmova ska glazbe i dubokog duha reggaea, stvara savršeni spoj za sve ljubitelje uživanja u ljetu.

„SlonOff“ je poznat po svojim živahnim nastupima i iznimnom talentu za stvaranje zaraznih melodija. Njihov mali orkestar, sačinjen od trube, trombona i ostalih tradicionalnih ska-reggae instrumenata, donosi poseban zvuk koji će zasigurno prenijeti osjećaj veselja i slobode svakom slušatelju.

Nova pjesma, „Ponekad“, ne samo da će vas podsjetiti na bezbrižne dane provedene s prijateljima na plaži, već će vas potaknuti na ples i uživanje u ritmu. Ovaj zarazni glazbeni motiv pruža savršeni zvuk za zabave i opuštajuće trenutke ispod sunca.„SlonOff“ su u svom novom hitu uspjeli uhvatiti duh ljeta i prenijeti ga na svoje slušatelje. Ova pjesma će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice i natjerati vas da zaboravite na sve brige, barem na neko vrijeme.

Režiju veselog i šarenog spota potpisuju Rudi Šrekais i SlonOff.(Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika