Kovacs & Till Lindemann - Child Of Sin

Kovacs je nedavno objavila svoj treći studijski album 'Child Of Sin' sa njemačkom superzvijezdom Tilom Lindemannom iz banda Rammstein

"Sharon Kovacs ili kraće Kovacs je zagonetan fenomen. Izašavši iz muzičkog koledža i improvizovanih Open Mike večeri u Eindhovenu u Holandiji, iskovala je svoj jedinstveni put kroz zaokrete i zavrzlame života i opčinila svijet svojom opakom privlačnošću. Tango noir nalik Bondu sa njenog EP-a 'My Love' iz 2013. bio je trenutni evropski hit, čak je dostigao i broj jedan u Grčkoj, a 2015. njen debi album 'Shades Of Black' dospeo je na top-listu u 36 zemalja, dospevši u Top deset u Nemačkoj i pogodila broj jedan u svojoj domovini Holandiji. Šezdeset miliona pregleda na YouTubeu, manekenski ugovor sa Viva Paris, niz nagrada i skupova visokog profila na velikim festivalima, njena mračna, sirova, golog srca duša s izrazitim uplivima velikana (Holiday, Simone, Bassey, Winehouse, Portisheadova Beth Gibbons) je na ivici da od nje napravi istinsku superzvijezdu.

Kovacs je nedavno objavila svoj treći studijski album 'Child Of Sin' sa njemačkom superzvijezdom Tilom Lindemannom (Rammstein).

 

Kovacs, foto: YT printscreen

 

Povodom objavljivanja ovog vidoe spota, Kovacs je rekla: ""Trebalo mi je mnogo godina da ispričam svoju priču. Prije više od godinu dana, Till Lindemann i ja smo zajedno radili na ovoj, za mene veoma važnoj, pjesmi pod nazivom "Child of Sin", koja se bavi bolnom temom zlostavljanja, koju sam crpela iz ličnih iskustava. To je bila veoma delikatna tema i uvek sam se osećala veoma poštovana i podržana od Tila i njegovog tima. U januaru ove godine pesma je našla svoje mesto na mom albumu, i zajedno sa mnogo divnih ljudi napravili smo muzički spot koji je meni veoma poseban i želim da ga podelim sa vama.
Kao umjetniku, za mene je ključno da se obratim u ovoj izjavi, a da budem osjetljiva na pitanje zlostavljanja. Čvrsto se zalažem protiv svakog oblika zlostavljanja žena, bez obzira na okolnosti. Vjerujem da je dijeljenje moje priče važan korak u podizanju svijesti o opasnostima zlostavljanja i njegovom dugotrajnom utjecaju na žene i djevojčice.
Nadam se da ćemo snagom moje pjesme moći baciti svjetlo na mračnu stvarnost zlostavljanja, pomažući u podsticanju razumijevanja i empatije dok se zalažemo za promjenu."

Neverovatno moćni video delo je ogromne ekipe na čelu koje su stajali režiser  ISMAEL, producent Chiem van Houweninge i asistenti Leontien van Hattem, Emma van den Ban, Philip de Iongh, Damien Hope,Thomas Rohde, zatim DOP - Martijn van Broekhuizen i mnogi, mnogi drugi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika