Tamara Todevska kao prirodna sila s pjesmom Tornado

Prateći spot savršeno prikazuje atmosferu pjesme “Tornado”, a Tamara je još jednom pokazala koliko je scena voli

 

Makedonska pjevačica Tamara Todevska ne gubi vrijeme i već drugi put ove godine publici nudi nešto novo i drugačije.

U pitanju je njena nova pjesma “Tornado”, za koju tekst potpisuje srpska pjevačica i tekstopisac Ana Radonjić aka Zoe Kida, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Tamara i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Lazar Cvetkoski, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Muzički spot za ovu numeru uradila je producentska kuća “Division”, a tokom juna on je sniman na više lokacija širom Skoplja.

 

Tamara Todevska, Foto: YT printscreen

 

“Tornado” je Tamarin drugi singl ove godine – ima više boja, brži ritam i pozitivnu energiju, a sjajno se uklapa u vruće ljetne dane.

“Tornado je naša nova muzička priča i veoma sam sretna što smo napravili pjesmu i spot koji su ispunjeni brzim ritmom i lijepom energijom. To nam je najpotrebnije u periodu u kome živimo! Zadovoljna sam kompletnim proizvodom, pjesmom i spotom i iskreno vjerujem da će se dopasti mojoj publici, kako u Makedoniji, tako i širom zemalja u regionu”, ističe Tamara.

Spot savršeno prikazuje atmosferu pjesme “Tornado”, a Tamara je još jednom pokazala koliko je scena voli.

“Njen vizualni izraz je drugačiji, a u svakom je opet svoja i jedinstvena. U njemu učestvuje nekoliko igrača, dok je glavni koreograf Dejan Bitrovski. Cijela plesna ekipa, u pratnji Tamare, podijelila je nevjerovatnu energiju i emociju”, zaključak je saopštenja. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika