beabadoobee - the way things go

Ovo je njen prvi singl od učestvovanja na turneji Taylor Swift

 

beabadoobie je tužna balerina u najnovijem spotu. Ovih dana je pjevačica objavila svoju emotivnu, slatku pjesmu "The Way Things Go", njen prvi singl od učestvovanja na turneji Taylor Swift.

U pjesmi se čuje kako filipinsko-engleska pjevačica prihvaća da je ponekad protok vremena najbolji način da se izliječi od slomljenog srca. Video koji je režirao Jacob Erland vidi zvijezdu u crnoj baletskoj haljini dok je okružuju drugi plesači u bijelom dok ona pjeva stihove i pridružuje se koreografiji prije nego što se povuče i  šampanjcem završi video.

Otkako je prošlog ljeta izdala Beatopiju, beabadoobee je bila prilično zauzeta. Objavila je obrade pesama Strokes, the Sundays i Vanesse Carlton, otvorila je turneju Eras Tour Taylor Swift i objavila singl „Glue Song".

Gledajući unaprijed, beabadoobee će krenuti na turneju i izvoditi odabrane pjesme širom SAD-a, uključujući nastupe u New Yorku i LA-u.

Ova mlada pjevačica svakim svojim novim singlom postiže sve veći uspjeh i mi se tome zaista radujemo, njena nježna pojava i fini glas imaju način da suptilno utječu na raspoloženje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika