STO1K feat Amonte objavili su Jaz

Sasvim drukčije od drugih rekli bismo, i jako, jako dobro.

 

Ovih dana je objavljena nova pjesma i spot hercegnovskog dua Sto1k čiji su članovi Dragiša Boca i Stanko Jančić, poznatog po zvuku koji je kombinacija više elektronskih žanrova, a u saradnji s reperom Amonte, što je pseudonim iza kojeg stoji Mihajlo Zdravkov.

Na ovoj pjesmi, kao i na prethodnoj koju su radili zajedno, “Zbog razloga ličnih”, Amonte potpisuje tekst i video za ovu numeru dok je muziku radio Sto1k – Dragiša Boca.

“Miki i ja se znamo od kako smo bili djeca. Svirao sam gitaru u grupi Amonte dok sam studirao u Beogradu, gdje Mihajlo živi i dalje. Imamo mnogo džemovanja i svirki iza sebe i znamo se u dušu, što bi rekli. Jedan dan je došao u posjetu i preslušavali smo bitove koje sam pravio. Tako je pao još jedan džem sešn, ovaj put sa mašinama”, objasnio je Boca za “Vijesti” svojevremeno Dragiša Boca, objašnjavajući kako je nastala prethodna pjesma.

Kao i ranije pjesme Sto1ka, tako i ovu krasi kombinacija muzičkih žanrova i stilova, a muzičar iz Herceg Novog kaže da mu to dođe prirodno.

“Za mene su to samo različite boje, teksture, ukusi i emocije. Pravim ono što čujem u glavi i generalno volim kontraste. Upoznao sam ljude koji iskreno slušaju moju muziku i uzbuđeni su oko toga što radim. To je sve što sam ikada želio. Ovom prilikom im se od srca zahvaljujem. Boli me što dominiraju kič i šund i daću sve od sebe da im dam opciju da slušaju nešto drugo. Nesto iskreno, kreativno i kvalitetno”, rekao je Boca. (Izvor: Treći svijet)

Sasvim drukčije od drugih rekli bismo, i jako, jako dobro.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika