Sivilo je ljut!

666999 je najavni singl za Sivilov predstojeći album Sivi Dom

 
Poznati crnogorski reper Sivilo, danas je objavio spot za numeru "666999", kao najavu za novi album pod nazivom "Sivi Dom", i veliku regionalnu turneju tokom 2024. godine.
 
Fanovi su navikli da Sivilo pomjera granice hip-hopa, pa ovog puta ga možemo čuti u bombastičnoj fuziji modernog i melodičnog trepa, i tvrdog hardcore metala. Pjesma nosi zanimljiv koncept repovanja o samopoštovanju, ljubavi  i njezi prema sebi, na jedan jako agresivan način. "Ćeram! Ćeram! Čeram po svom!" repuje Sivilo u refrenu, kao moto i rešenje za mnoge probleme.
"666999" je najavni singl za Sivilov predstojeći album "Sivi Dom", koji će,kako Sivilo izjavljuje, biti posvećen jednoj emociji, a to je - ljutnja. "Ubijedili su me da je ljutnja isto što i mržnja- nepoželjna emocija. Vremenom sam izgubio ljutlju, izgubio samopoštovanje, izgubio sebe. Dosta je više!"
 
Sivilo, Foto: promo
 
 
 
U spotu, pored Sivila, ljutnju iznosi i Grba, mladi crnogorski muzičar, koji sa velikim iskustvom i samopouzdanjem plovi u raznim ekstremnijim podžanrovima metala, punka i hardcora. Član benova MKZP, Gnar, i Morana, dominira refrenom i daje pjesmi jednu svetski osvežavajuću notu, u kojoj melodično vrištanje preko trep bitova, tjera na upravo ono što i Grba pjeva "Ćeram po svom jer od sada sam svoj zakon!". Refren je jedan veliki zvučni sredni prst establišmentu, a cjelokupna pjesma veliki motivator i inspiracija.
 
Spot, koji potpisuje Sivilova producentska kuća "SVL Films", pomaže numeri da i vizuelno pojača emocije koje Sivilo i Grba iznose. Kombinacija filmskih igranih scena, fotografija koje slave konceptualnu umjetnost, i stereotipnih reperskih kadrova, neće vas ostaviti ravnodušnim. (Izvor: promo)
 
 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika