Za djecu i neodrasle - Madresi!

26. avgusta Madresi nastupaju na ZROK festivalu u Zrenjaninu

 

Zrenjaninski bend Madresi objavio je albumčić pod nazivom "Za neodrasle". Album se nalazi na novom youtube kanalu benda "Madresi neodrasli", a uskoro će se pojaviti i na mnogim drugim online muzičkim servisima.

Za pjesme "Uši para ta gitara", "Gicka licka", "Vuk samouk", "Kralj magare", "Sale hvata zjale" i "Babaroga za penziju", urađeni su animirani spotovi, dok je za pjesmu "TO Teatar" snimljen spot u kome glume deca polaznici dramskog studija "TO Teatar". Pesma "Rudolf" je od ranije poznata publici i spot za nju je snimljen u stop motion tehnici.

 

 

"Baš smo se zabavljali i uživali snimajući ove pesme, a pogotovo radeći animacije, što za nas predstavlja jedno potpuno novo i divno iskustvo. Moguće je da smo negdje u podsvjesti imali potrebu da budemo jedni od onih koji će najmlađima približiti gitarski zvuk", rekli su nam Vladimir Maksimović gitarista i pjevač i Nenad Ivanić, bubnjar benda.

U narednom periodu od zrenjaninskih Ramonsa možemo očekivati novi singl i novi spot, a 26.avgusta i nastup na ZROK festivalu u Zrenjaninu. (info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika