Perhaps - stara pjesma netom objavljena, eto ih Guns n' Roses

"Perhaps" je originalno napisana i snimljena tokom sesija za "Chinese Democracy" još 2008.

 

Zvanično izdanje odložene pjesme iz ere "Chinese Democracy", za koju se prvobitno očekivalo da će biti dostupna prošlog petka (11. augusta), dolazi manje od tjedan dana nakon što je pjesma procurila u javnost.. GUNS N' ROSES su navodno proveravali zvuk "Perhaps" uoči koncerta benda u Tel Avivu, u Izraelu, 5. juna, ali je na kraju nisu izveli na svirci. Međutim, fanovi koji su stajali ispred dvorane tokom zvučne provere brzo su izvadili svoje telefone i snimili probu, a snimci lošeg kvaliteta su se odmah nakon toga pojavili na mreži.

Kao i singl GUNS N' ROSES 2021 "Hard Skool", "Perhaps" je originalno napisana i snimljena tokom sesija za "Chinese Democracy" još 2008., a gruba demo verzija pjesme je prethodno procurila i postavljena na YouTube.

Prošlog mjeseca, dugogodišnji menadžer produkcije GUNS N' ROSES Tom Mayhue potvrdio je da uskoro stiže novi singl benda i evo ga sad pred nama, zajedno s Official video spotom u čijem potpisu piše: „Music video by Guns N' Roses performing Perhaps. © 2023 Guns N' Roses, under exclusive license to Geffen Records“.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika