Jedan od laureata prošlogodišnjeg konkursa za MUZZIK VIDEO AWARDS ima novu stvar

Stoposto x imsa nam stižu s pjesmom Tutankamon

Stoposto je pripadnik nove generacija sarajesvkih MC-a i ima specifičan i prepoznatljiv stil. Dokazao se i kao odličan Battle MC učestvujući na Rap Skillz battleovima širom regije.

Ovaj muzičar je na Balkanu je prepoznatljiv po dobrom fusion zvuku, što ga odlično definiše muzički i vizuelno. Kada bliže pričamo o njegovoj muzici možemo je opisati i kao oldschool rap, trep i neo RnB.

U jednom od svojih intervjua, Stoposto je opisao svoj proces stvaranja muzike rekavši: „Sve zavisi kakvu pjesmu pravim, kome je namjenjena, koji joj je cilj. Ako pravim art, polomiću se da to sve bude konceptualno konzistentno. Ako pravim gas, hoću da lupa iz auta i klubova. Isto vrijedi i za audio i za video - a moraš u sve biti uključen ako želiš da viziju izguraš do kraja sa minimalno kompromisa.”

Imsa, njegov kolega i drugar, koga, u jednom intervjuu Stoposto predstavlja kao "najboljeg repera na Balkanu, od sada i do sada, nadalje i ubuduće" ovde je, zajedno sa Stopostom, uradio tj odrepovao odličnu novu stvar koju imate prilike da premijerno čujete.

Inače, na prošlogodišnjem konkursu za MUZZIK VIDEO AWARDS, MVA 2K21, reper Stoposto je pobedio u kategoriji za NAJBOLJI R&B VIDEO SPOT sa svojom pjesmom Šećeru.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika