Danas dijelimo poslastice: stigla je i bugarska Karamela!

Zvuk i Kartina, DéVYARA i Eliza predstavljaju novu ljetnu funk pjesmu

Звук и Картина je nezavisna muzička kuća sa sjedištem u Sofiji. Njihova misija je stvoriti i povezati se s drugim slobodnim i otvorenim umjetnicima i umjetničkim ljudima kako bismo kreirali zajedničke projekte. Kompaniju čine mladi, obrazovani stručnjaci iz oblasti: muzičke i video produkcije, oglašavanja i online marketinga, upravljanja i distribucije intelektualne svojine, produkcije i pravnih usluga u oblasti muzike. 

U jeku letnje sezone produkcijski dvojac "Zvuk i Kartina" je zajedno sa DéVYAROM i Eleezom poslao svoj funk pozdrav za dobro raspoloženje - "Caramelu".

Pesma je originalno napravljena kao poklon za bliskog prijatelja. "Zvuk i Kartina" i DéVYARA su odlučili da podele pesmu sa širom publikom nakon što vidite emociju koju pesma izaziva u društvu. Singl je pun iznenađenja - izvođač je Lchezar Pavlov iz Zvuk i Kartine, repuje DéVYARA, au pratećim vokalima i recitatorskim dijelovima čujemo svježeg novog umjetnika u liku Eleeze.

Muzički spot za "Caramela" snimio je i režirao Filip Saulski. Grafički dizajn potpisuje Jana Georgieva, a muziku i aranžman Lačezar Pavlov.

Pesmu su napravili prijatelji za prijatelje i poruka je da se dobro provedete, da budete sa svojim najmilijima i da sebe ne shvatate preozbiljno.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika