Cunami - Tuda ću proći

Tuda ću proći bar još jednom (2,3,4,5,6),

Da vidim da li si tu sad,

Tuda ću proći bar još jednom,

Ako te ne bude onda idem unazad.

Cunami Flo, pravog imena Emin Hadžajlić, bosanskohercegovački je rap glazbenik iz Sarajeva.

2020. godine objavio je svoj prvi singl pod nazivom "10er", no njegovu popularnost je podigla pjesma "Klizim po mahali" koja na YouTubeu ima preko 16 milijuna pregleda.

Iste godine Cunami objavljuje dva EP-a pod nazivima "GENG" i "GENG II", a najpopularnije pjesme s EP-ova su "Sata Masa Gana" (u suradnji s Ftarrijem, EP GENG), "Klizim po mahali" (GENG II) i "Aj Aj Aj" (GENG II).

Krajem godine Cunami singlom "Ne pitaj" najavljuje svoj album "Geng 33" koji je objavljen 2021. godine. Posebnu pažnju privukla je suradnja s hrvatskim reperom Gršom na pjesmi "Tru 2 d Gejm" na kojoj također gostuje sarajevski reper i Cunamijev suradnik, Neloe. Ostale poznate pjesme s albuma su: "Transport", "Svaki dan", "Hazla", "Kriminal" i "Surinam".

Nakon izlaska albuma, Cunami je započeo suradnju s njemačkim reperima BANKXom i VieR44VieRom te je objavljena pjesma "Keine Thema", a nakon toga slijede samostalni singlovi "Mejbi", "Jon Jones", "Electricite", "Mamba" i "Chiff Kiff".

U 2022. godini Cunami je povećao suradnju te je gostovao na Medicovoj pjesmi "Neon",na pjesmi Brzo Trči Ljanmija "Sa Nama" te sa Sajferom na pjesmi "Ignor" (Izvor: wikipedia)

Evo Cunamija s najsvežijom, ispod čekića pjesmom toliko zaraznog refrena da ne prestajemo da je pevušimo od jutros, uvući će se i u vašu glavu, sigurni smo!

Na pjesmi i spotu su radili: Text: Cunami, muzika: Nanah Tzil, mix & Master: Arpino Sachi. Spot je režirao  Nazil Ramović, Delic clips Production.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika