NO OFFENCE i Male zmage

Oni svoju muziku predstavljaju kao "Nesnažni punk za nesnažne ljudi"

 

Slovenački bend pod imenom NO OFFENCE!, koji svoju muziku predstavlja kao "Nesnažni punk za nesnažne ljudi" izbacio je novi singl.

Pjesma je zamišljena kao podsjetnik na one trenutke kada nas život pregazi i kad se nađemo na zemlji. To nam govori da tada ne treba odustati i da nas naizgled mali koraci mogu dovesti do velikih pobeda.

U tom smislu, članovi grupe NO OFFENCE! kažu: "Konačno novi komad! Veoma smo ponosni na njega i nadamo se da ćete se naći u njemu! Nije baš kao ono na šta ste uglavnom navikli od nas, ali mislimo da najbitnije je biti iskren prema sebi i drugima, ali kada treba da pricas o teskim stvarima kao sto je politika ili mentalno zdravlje. A ovaj tekst je upravo o tome. Da smo svi ponekad pregazili i neraspoloženi zbog toga užurbani način razmišljanja i pritisci društva, da uvek kasniš na nešto i da uvek možeš da radiš dok konačno ne budeš mogao da funkcionišeš. I zato napola zanemaruješ svoje strasti, svoju dušu. Ovaj komad govori o činjenica da je ponekad sasvim u redu ako ne možeš da ustaneš iz kreveta. Ako ne možeš da odeš od kuće ili se nađeš sa prijateljima. Da je ponekad dovoljno samo disati. I da ako ništa nije u redu danas, možda će biti sutra.

Punk ili ne, koga briga pesma je od srca, puna je energije, miksovao ju je Andrea F i čekamo da je čujete u kombinaciji sa divnim spotom koji smo snimili sa Gašperom Gepom Markun iz Koprodukcije Plus, Tadej Bavdek iz Different Angles, Matej Simčič i drugi. Bit će sjajno!“

Inače, grupu No OFFENCE! čine: Renato Švara (gitara, vokal), Anže Trček (gitara, vokal), Samo Pirec (bas gitara) i Filip Gabrovec (bubnjevi).

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika