Mila ne da letu da ode!

Lepršava pjesma i veoma lepi spot ove mlade Danilovgrađanke ulepšali su početak jeseni

 

Danilovgrađanka Mila Nikić 2013. godine uspjela je da uhvati posljednji voz i postane pobjednica druge – ispostaviće se i završne sezone “Leta ka zvijezdama”, simpatičnog takmičenja koje je iznjedrilo nekoliko interesantnih lica.

Mila pamti da nakon takmičenja i pobjede nije bila previše euforična – sačekalo ju je brdo ispita koje je zapostavila baš zbog “Leta”.

Završavala je fakultet, a muzika se dešavala uporedo. Danas je zaposlena u struci, ali je muzika još dio njenog svakodnevnog života, i tako će ostati dok je god to bude činilo srećnom.

“Da živimo u srećnijim okolnostima, moguće da bi muzika bila moja jedina profesija. Ali nisam nezadovoljna, jer imam priliku da se dokažem, učim i napredujem i na drugim poljima pored muzike”, počinje Mila priču za CdM, a njen povod nije pomenuta tmurna slika.

 

Mila Nikić, foto: YT printscreen

 

U međuvremenu, izrasla je Mila u jednu od pjevačica koja je veoma aktivna na bini, što je naročito evidentno tokom ljetnje sezone.

Zabilježila je minulih godina i nekoliko lijepih saradnji sa domaćim izvođačima/bendovima, ali je ono pravo iznenađenje servirala sinoć.

Na svom zvaničnom Jutjub kanalu, Danilovgrađanka je ponosno objavila singl i spot “Ništa tužno”.

Mila je na društvenim mrežama danima najavljivala premijeru, a ime prvog saradnika daje posebnu težinu ovoj muzičkoj priči.

Autor i producent je, naime, Dušan Alagić, o čijem je kvalitetu dovoljno reći da odavno radi sa Marijom Šerifović, Tijanom Bogićević, Nevenom Božović, od naših sa Milenom Vučić, Bojanom Marovićem…

 

Mila Nikić, foto: YT printscreen

 

Aranžman pjesme uradio je sa Dušanom Krsmanovićem, a Mila nam otkriva da su se napokon kockice poklopile i to onda kada se najmanje nadala.

“Iz neobaveznog razgovora, pitanja ‘Kakvu pjesmu želiš’, i mog odgovora – ‘Ništa tužno’, nastala je pjesma. Nisam ni znala da sam inspirisala Dušana Alagića sa, po mom mišljenju, šturim i neozbiljnim odgovorom, dok mi nije nakon nekoliko dana stigao i demo snimak. Odmah mi je ušla u uho, Dušan je samo kroz te dvije riječi pogodio šta želim i kako se osjećam. Želja da se muzici posvetim i na drugi način, da osim nastupa uđem u studio i snimam svoje pjesme – postoji odavno. Ali, nikako nisam nalazila to što tražim. Evo, meni se želja ostvarila da imam svoju pjesmu, a da li će imati uspjeha – to je na publici”, skromno će Mila. Važno je pomenuti da je veoma lepi spot, gde je svaki kadar kao odlična fotografija, uradio Miodrag Mika Marković.

(Izvor: intervju za CDM novinara Danila Brajkovića)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika