Ovonedeljna TOP 20 MUZZIK lista!

Šta su noviteti, šta je ušlo na listu "pravo niotkuda" a šta se zadržalo duže

 

Muzzik Top 20 je jedina regionalna top lista koja prati aktuelna dešavanja na muzičkoj sceni u video produkciji. Iz nje je proizašao i jedinstveni festival kratkog muzičkog filma-video spota Muzzik Video Awards – MVA, koji dodeljuje godišnje nagrade u čak sedamnaest kategorija.

Kvalitetni muzički video singlovi, odnosno izvanredna regionalna produkcija, vraća nadu da će se i na radiju i koncertima čuti novi singlovi i novi izvođači. Mnoge „formatirane“ radio stanice najšeće ne emituju novu regionalnu muziku, već „samo hitove“, a algoritmi muzičkih platformi poput You Tubea favorizuju muziku velikih globalnih izdavača.

Nova scena regiona nema svoju medijsku lansirnu rampu, autoritet koji će reći: Ovo je Nova Velika Stvar, i zato je tu naša TOP 20 lista!

 

Jovana Blagojević, voditeljka TOP 20, foto: MUZZIK

 

Naša ovonedeljna TOP 20 lista prepuna je noviteta, kao malo kada pre: 

od 20 mesta na listi, čak 16 su noviteti, a vi pogledajte ko je na prvom mestu i ko su vaši favoriti pa krenite da glasate, možda se sledeće nedelje lista potpuno promeni!

Takođe smo želeli da vam skrenemo pažnju i na predloge koji su se ove nedelje našli na listi a to su:


- Oli Pop sa pesmom Kriva

- One Possible Option i njihova stvar Honesty is Everything

- Mia Negovetić i Plešem sama

- Who See i Triple Double

- Gužva u 16-ercu ft. Tomfa i Gorki Pelin i kao poslednji novitet ove nedelje, bugarski bend

- Звук и Картина x DéВЯРА & Eleeza i pjesma Карамела

Dakle, na linku https://www.muzzik.tv/srp/top-20/ možete da glasate i doprinesete boljem plasmanu vaših favorita na ovoj jedinstvenoj regionalnoj top listi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika