BUNTAI i KUKU$ i instant hit POPSTAR

 

Buntai x Kuku$ snimili su jednu od najzaraznijih pjesama ljeta  - “Popstar”. Legende regionalne trap scene predstavljaju novu pjesmu koju će publika instantno zavoljeti.

Zagrebačke trap grupe BUNTAI i KUKU$ donose još jedan zajednički singl. Četiri godine nakon što su predstavili pjesmu “Roxtar”, objavili su novu pjesmu zaraznog refrena - “POPSTAR” zajedno s pratećim videospotom i ubrzo ušli i u Top 10 domaćeg Youtube Trendinga.

Novi singl autorski potpisuju Yung Bude (Jakov Budić) i Dipsi (Dorian Brezak) iz skupine Buntai, zajedno s članovima kolektiva KUKU$, za produkciju su zaslužni Mihovil Šoštarić - Lockroom i Roko Bekavac - Traposlavia, dok iza pratećeg videospota redateljski stoje Luka Matković, Ana Cindrić i Yung Bude.

Ovom pjesmom Buntai nastavljaju najavljivati svoj četvrti po redu studijski album, naslovljen “Dogma”, čija objava se očekuje na jesen ove godine, pod okriljem diskografske kuće yem. S novog izdanja već su ranije predstavili najavni singl “Demoni”. Kako su otkrili na svom Instagramu, novi album donosi ukupno 11 pjesama i gostujuća imena kao što su Sjena, Palac, Baks, mrzimteluka i drugi.

 

 

 

 

Zagrebačka trap grupa BUNTAI dio je domaće glazbene scene od 2015. godine, a u vrlo kratkom roku postali su jedni od vodećih glasova svoje generacije. Iza sebe imaju već tri studijska albuma, a njihove pjesme neizostavne su himne gen-z publike, poput “Njen svijet”, “Antun Bauer” i “Nacrtana”, kao i već spomenuta “Roxtar” s KUKU$-om.

Izuzetno zarazan refren pjevat će se glasno na njihovim mnogobrojnim nadolazećim koncertima, a posebno 7. listopada na velikom koncertu Kuku$a u Domu sportova.

S novim singlom nastavljaju predstavljati svoj unikatan spoj glazbenog stila i umjetničkog izričaja, što ih je korak po korak dovelo do jednih od najistaknutijih novih imena domaće glazbene scene. Pjesma “Popstar” dostupna je u digitalnom obliku na svim streaming servisima, kao i u domaćem radijskom eteru.

U najavi je i novi album grupe Buntai čiji se izlazak s velikim nestrpljenjem iščekuje. (Izvor: Jutarnji HR)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika