Maiiah & the Angels of Libra vas pozivaju da zajedno ispijete Kavu

Vedra, zabavna i gostoljubiva pjesma momentalno vas tjera na ples

 

Ovo je pjesma koju, zajedno s grupom autora i prijatelja, potpisuje pjevačica i autorka Marija Samardžić Maiiah koja je bila dio nekoliko formacija i projekata u prošlosti, poput Las Balkanieras (Balkan-Dancehall), s nekoliko hitova u Hrvatskoj i turnejama diljem Europe i Azije. The Jump Blues Syndicate, Maiiah & The Rhythm n Shake, Tortugas itd.

Izrasla je iz „samo pevačice“ odlučila je da piše sopstvene pesme, zgrabila je grupu najboljih muzičara koji razumeju njen „European Soul“ i uskoro objavljuje svoj debitantski EP za Unique Records.

'Kava' je najnoviji singl sa Maiiahinog debitantskog albuma, koji će biti objavljen 20. oktobra i koji je snimila zajedno sa Angels of Libra.

Uz pratnju Carstena "Erobique" Meyera na orguljama i u bogaloo party modu, ona ovdje pjeva na hrvatskom, što ne samo da odražava čežnju i osjećaje za njezinim obiteljskim korijenima. Živahna pevačica odrasla je kao dete gastarbajtera u Dizeldorfu, gradu legendarnog kluba Unique i istoimene etikete, što je značilo da je ta duša rano ostavila traga na njoj. Njen preseljenje u Hamburg i suradnja s producentom Dennisom Ruxom i Angels of Libra sada su joj omogućili da realizuje svoju prvu vlastitu ploču, uspješnu kombinaciju vrhunskih aranžmana sa čvrstim dionicama horne i duha zlatnog doba soula. muzika.

Ova pjesma zajedničko je djelo velike grupe autora a oni su: Marija Samardžić, Chris Haertel, Lucas Kochbeck, Carsten Meyer, David Nesselhauf, Mark Paul Norton, Dennis Rux, Jan Schepmann.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika