EXIT objavio aftermovie ovogodišnjeg izdanja festivala!

Ceo univerzum u nekoliko minuta

 

EXIT je ove godine kreirao svoj jedinstveni Univerzum, u kom su svetla reflektora usmjerena ka posetiocima, a svaki pojedinac je najsjajnija zvijezda, ravnopravna sa vodećim svjetskim izvođačima. U kom su svi slobodni da budu ono što jesu, da budu srećni i hrabri, da vjeruju i maštaju, da vole i mjenjaju svet. „Eho ovog trenutka odjekivaće vekovima“ – rekao je motivacioni govornik Aubrey Marcus na otvaranju festivala, a upravo iz EXIT Univerzuma svijetu je poslana visokofrekventna energija ljubavi i slobode. U iščekivanju narednog izdanja festivala, koje će biti održano od 11. do 14. jula 2024. godine, EXIT kroz zvanični aftermovie predstavlja parče svog univerzuma.

Sazviježđe sačinjeno od preko 200.000 najsjajnijih zvijezda učinilo je EXIT Univerzum cijelovitim, jedinstvenim, posebnim i magičnim, energijom koju je svaki pojedinac donio na Tvrđavu. Njihova međusobna ukrštanja, zajednička iskustva, zagrljaji, poljupci, trenuci koje su živjeli uživo i uspomene koje su zajedno kreirali, doneli su višedimenzionalno muzičko, duhovno i kozmičko iskustvo, koje je doseglo granice univerzuma – doslovno, prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira.

EXIT Univerzum upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom The Prodigy, proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena Wu-Tang Clan, zvezdana prožimanja koja su doneli Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvijezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode!

Sa ovom energijom, beskompromisnim povjerenjem i podrškom izvođača, publike i fanova festivala koji snažno stoje uz njega već više od dijve decenije, EXIT sigurno korača u 2024. godinu, kada će od 11. do 14. jula još jednom postati omiljeno mjesto okupljanja posetiocima širom svijeta. Ulaznice za EXIT 2024 zvanično će biti puštene u prodaju u utorak 10. oktobra tačno u podne!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika