A New Day koji je jako lijep ako ga začini Vladimir Četkar

Ovaj singl preuzet je sa novog albuma koji će biti objavljen sljedeće godine, snimljen je i produciran u Electrical Audio studijima u Chicagu i Hi Fi studiju u Milwaukeeju

 

Vladimir Četkar je internacionalni umjetnik, gitarista, vokal, kompozitor, aranžer i producent makedonskog porekla sa sedištem u Njujorku i Ohridu.

Sa svojom strašću, energijom i raznolikom muzičkom osobnošću, obilježje Vladimira Četkara je njegova sposobnost da neprimjetno kombinira svoje brojne talente gitariste, vokala, aranžera, kompozitora i producenta najvišeg reda.

Očigledni muzički uticaji ovog umetnika sa sedištem u Njujorku mogu da vas vrate u prošlost u muzičku eru kada su bendovi poput Chic i Earth Wind and Fire vladali muzičkim kosmosom. Ali Vladimirov novi zvuk, originalni muzički izraz i savremena produkcija vraćaju vas u sadašnjost i nagoveštavaju snažnu budućnost ovog žanra muzike.

U suštini, najnovije izdanje Vladimira Četkara može se opisati kao njegov originalni muzički koktel, koji uključuje iskonski destilat džeza, popa, soula i disko zvukova kasnih 70-ih i ranih 80-ih, zajedno sa naznakom onoga što dolazi.

 

Vladimir Četkar, foto: YT printscreen

 

Kritičari prepoznaju Četkarov jedinstveni zvuk i strast, i izvukli su mnoga laskava poređenja: sviranje gitare Georgea Bensona; Aranžmanska i produkcijska sposobnost Quincyja Jonesa i Maura Malavasija; Vokal Earth Wind and Fire; i Jamiroquaijevi gruvovi. (Izvor: Aretha’s Jazz Caffe site)

A sada je pred nama potpuno novi singl Vladimira Četkara pod naslovom „A New Day“!

Ovaj singl preuzet je sa novog albuma koji će biti objavljen sljedeće godine, snimljen je i produciran u Electrical Audio studijima u Chicagu i Hi Fi studiju u Milwaukeeju.

Evo sad malo podataka o spotu i pjesmi: Režija Bojan Simjanoski, produkcija Harmonia Productions LLC, Asistent kamere: Maya Chose. Muzički zasluge za New Day: Vladimir Cetkar - kompozitor, aranžer, orkestrator, producent, dirigent, vodeći i prateći vokal, gitara i tekstopisac, Maya Chose - koproducent, miksovao Ryan Rosmann.

Muzičari u studiju:

Emily Kuhn – truba, Connor Bernhard – truba, Kyle Madsen – tenor sax, Ryan Christianson – trombon, Hana Fujisaki – Fender Rhodes klavir, Kitt Lyles – E. Bass, Gustavo Cortinas – bubnjevi

Muzičari na spotu: Aleksandar Zlateski – truba, Borislav Veselinov – tenor saksofon, Filip Stevanovski – trombon.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika