Igor Džambasov i Guru Hare imaju novu, himničnu pjesmu - Pej!

Još jedna izuzetna numera - performans dvojice neverovatnih autora

 

Nakon nedavne promocije albuma "The First Thirty", makedonski glumac, autor i pjevač Igor Zambazov i takođe izuzetan umjetnik Guru Hare objavili su spot za pjesmu "Pej!", koja se nalazi na ovom albumu.

Režiser spota i direktor fotografije je koncertni fotograf Stefan Reichl, koji važi za jednog od najboljih u ovoj oblasti, a sa ovim spotom pokreće sopstvenu video produkciju.

 

Intervju sa Igorom Džambazovim i Guru Hareom na TELMA TV, Skopje

 

Igor Džambazov je makedonski glumac, šoumen, TV voditelj, komičar, pjevač, tekstopisac i prozni pisac. Rođen je u Skoplju a njegovi roditelji su bili kompozitor Aleksandar Džambazov i glumica Anče Džambazova. Njegov djed je bio poznati makedonski glumac Petre Prličko.

Guru Hare, Igor Atanasoski je kompletan, sjajan umetnik, kompozitor, tekstopisac, virtuoz na gitari, koji živi za muziku i zbog nje. Svojevremeno je formirao je bend Toše Proeskog, sa tim ljudima radi i dalje.

Što se tiče ove pjesme koja će, verujemo, ostati zapamćena na mnogo duži vek nego većina hitova koji se sada prave, za jednokratnu upotrebu, na njoj su radili:

Muzika, tekst, aranžman i gitare - Igor Atanasoski - Hare
Vokal - Igor Džambazov
Sintisajzer i orkestracija - Damir Imeri
Prateći vokali - Tanya Tas
Perkusije i produkcija - Mite Dimovski
Studio Tralala - Skoplje
Pjesma je dio albuma First 30!
Izvršni producenti: Igor Djambazov, Igor Atanasoski - Hare i Vasko Pavlevski

Slušajte, gledajte, uživajte!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika