Antonela Doko – Bum Bum

Brza, efektna, zarazna pjesma

 

Nakon poduže stvaralačke i autorske pauze, Antonela Doko se u velikom stilu vraća na glazbenu scenu.

Novi singl kratkog onomatopejskog naziva “Bum Bum” od danas je dostupan na svim digitalnim platformama.

Iza novog Antonelinog singla stoji poznati autorski dvojac, Ines Prajo kao autorica glazbe i Arijana Kunštek koja je napisala tekst te je Ivan Popeskić aranžirao pjesmu. 

Antonela je jedna od najboljih ženskih vokalistica u Hrvatskoj, a to potvrđuje i ovom pjesmom koja predstavlja svu raskoš njenog jedinstvenog vokala. Dobre vibracije i plesni ritam savršena su kombinacija za nadolazeće tmurnije jesenske dane i zasigurno će osvojiti brojnu publiku. Mlada Riječanka već je odavno na glasu kao glazbenica svjetskoga glasa, dobitnica je Porina i iza sebe ima debitantski studijski album “O čemu pričamo”.

Godine 2013. Antonela je prvim singlom “Voli me” u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade Moj prvi Music Pub za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Dvije nominacije za nagradu Porin donijela je 2016. godine, i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

Na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni i nema sumnje da će “Bum Bum” zagospodariti radijskim postajama diljem regije. Već je pronašla svoje mjesto na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste i oni koji će tek osvojiti potvrđuju njezinu jedinstvenost. (Info: Croatia Records promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika