Marko Luis stiže s pjesmom Ja sam želeo

 Ovo je ujedno i najava beogradskog koncerta 21. decembra u Domu Omladine a muziku Marka Luisa možete slušati (i spotove gledati) na našim radio i TV kanalima JEKA

 

Talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pesmu “Ja sam želeo” koja je novi singl sa  šestog studijskog albuma „Beskraj II „ objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rennè Miskolci.

“ Pesma JA SAM ŽELEO je bila poslednja u izboru za album Beskraj II jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama Ćutaću, Ružice koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam  da će i “Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom” rekao je Marko Louis i dodao:

“ Reditelja Renea sam upoznao na snimanju dokumentarnog filma “Gru tu je “ i on je radio spot za pesmu “Dude” za Nečistu krv. Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer  Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan.”  izjavio je Marko Louis

Sa novom singlom Marko najavljuje  pre svega  koncert u Domu Omladine Beograda 21.decembra gde je imao nezaboravne trenutke. U međuvremenu Marko će imati nastupe:

20.okt u Podgorici,

26.okt u Čačku,

2.novembra Jazz Festival, Kragujevac

10.novembra Pančevo dvorana Apolo…

Sa zadovoljstvom će učestvovati i u koncertnom projektu Disney 100.

Marko je tokom cele godine koncertno aktivan i veoma vredan, kreativan u svom studiju gde osmišljava nove pesme i sarađuje sa mnogobrojnim kolegama što  ga ispunjava i čini srećnim. Uskoro nove informacije iz Markove muzičke radionice, a do tada uživajte u novom spotu JA SAM ŽELEO. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika