Pavel - Za nju

Nova pjesma grupe Pavel objavljena je u suradnji s Fondom za žene Zaklade Solidarna, koji pomaže ženama da izađu iz kruga nasilja, što je u prosjeku jedna žena tjedno s dvoje djece, pokazuje statistika rada Fonda

 

Nova pjesma grupe Pavel objavljena je u suradnji s Fondom za žene Zaklade Solidarna, koji pomaže ženama da izađu iz kruga nasilja, što je u prosjeku jedna žena tjedno s dvoje djece, pokazuje statistika rada Fonda.

‘’Ovo je pjesma o majci koja je s kćerkom pobjegla iz nasilne veze, ovo je pjesma koja ima sretan završetak, a nadam se da će takav isti imati sve majke i djeca koje se nalaze u nasilnom i nesretnom kućanstvu." – izjavio je povodom objave pjesme ‘Za nju’ autor Aljoša Šerić, od čijeg emitiranja dio tantijema ide izravno na namjenski račun Fonda ze žene.

Zaklada SOLIDARNA od svog osnutka krajem 2015. godine kao jedan od prioriteta postavila je rad na zaštiti ženskih prava te promicanju rodne ravnopravnosti.

Uspostavljanjem Fonda za žene zaokružen je dosadašnji rad Zaklade u borbi protiv nasilja, ostvarivanju prava svake žene na život bez nasilja, prava na dostupnu zdravstvenu skrb, prava na političku, ekonomsku i društvenu ravnopravnost. “Od sredine 2019. do danas podržali smo 206 žena koje su preživjele nasilje, što znači da u prosjeku kroz Fond za žene tjedno pomognemo jednoj ženi s dvoje djece da izađu iz kruga nasilja. Pratimo i bilježimo izazove i napore što žene koje su preživjele nasilje prolaze u cilju da se osamostale, ostvare i razviju te ih kroz financijske potpore Fonda nastojimo podržati na tom putu. Podržite Fond za žene jer svaka donacija znači novi početak i budućnost bez nasilja za njih!"- izjavila je Karla Pudar, voditeljica Fonda.

AUDIO: Glazba, tekst: Aljoša Šerić, Aranžman: Aljoša Šerić i Jere Šešelja, Miks i Mastering: Jere Šešelja.

Snimali su Jere Šešelja, Toni Tkalec i Matej Pecaver

Snimao u RSL studiju Novo Mesto i Penthouse studiju Zagreb

VIDEO: Režija: Domagoj Mrkonjić,

Montaža: Nemanja Savić.

Izuzetna pjesma, potresan spot!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika