NeonoeN - Dok ne udahnem te

Novi singl podgoričkog benda

 

Nakon uspješne saradnje sa Ivanom Dečakom iz Vatre u pjesmi “Daleko odavde“ stiže novi singl podgoričkog benda koji temeljno i strpljivo krči svoj put stvarajući muziku koja ne robuje trendovima, dok istovremeno akcenat stavlja na ozbiljnu produkciju slike i zvuka. Osim nove pjesme i najave intenzivnijeg stvaralačkog perioda, bend je odlučio da svoj dosadašnji naziv Neon proširi u NeonoeN. 

“Dok ne udahnem te” - singl koji promoviše ovaj nesvakidašnji rebrending, atmosferična je rok balada, dubokog, punog i pomalo psihodeličnog zvuka. Sve to upotpunjuju stihovi kojima se šalju moćne ljubavne poruke. “Prva slika koju vidim kad zažmurim, prvi vazduh što dišem kad se budim. Dan ne počinje, dok ne udahnem te”...

 

NeonoeN. foto: Krsto Vulović

 

Muziku i stihove potpisuju Marko Vukčević (pjevač) i Ilija Pejović (gitarista), a za aranžmansko oblikovanje zaslužna je sinergija sva četiri člana benda. Uz već pomenute, bend čine basista Filip Vulanović i bubnjar Milan Vujović.

Pjesma je snimana u nikšićkom studiju Disorder, dok je miks i mastering radio Goran Antović. Prateći video spot kreacija je produkcije SVL Films u režiji Balše Krkeljića. Balša (AKA Sivilo) poznati je hip hop stvaralac koji je posljednjih godina između ostalog bio angažovan od strane ozbiljnih svjetskih marketing produkcija kao audio-vizuelni kreator, a snimanje spotova za sebe i druge samo je jedno od njegovih mnogobrojnih polja izražavanja.

Spot je realizovan uz pomoć starih prijatelja, firme G3spirits Montenegro, a bend kao i uvijek ističe dobru saradnju i zahvalnost za podršku Organizaciji za zaštitu prava autora - PAM CG, kao i Sekretarijatu za kulturu i sport Glavnog grada, Podgorice. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika