“Aj Lele” je nova pjesma koju su zajedno snimili makedonski autori i izvođači 2Bona i Slatkaristika

 

2Bona i Slatkaristika, već poznata kombinacija dolaze ponovo sa novom pesmom i spotom. Njihove prethodne pesme „Dijamanti” i „Glavo luda”, apsolutni hitovi, zajedno imaju više od 16 miliona pregleda.

Pjesma “Aj Lele” 2Bone i Slatkaristika zajedno sa muzičkim spotom objavljena je  na YouTube kanalu Gorilla TV a fanovi koji slušaju njihovu muziku na Spotifyju imali su priliku da čuju pjesmu 24 sata prije nego što je zvanično objavljena na YouTube-u.

Netko bi rekao da je Slatkaristiko vrijeme prošlo, ali on se vratio sa istom energijom koju je imao prije deset godina. Svojom muzikom obilježio je posljednju deceniju pop/rap muzike. Može se slobodno reći da je jedna od rijetkih muzičkih zvijezda u Makedoniji, makedonski Eminem, možda ne po svom muzičkom senzibilitetu, već po svojoj priči vezanoj za muzičku karijeru.

2Bona često za sebe kažu da su odrasli uz muziku Slatkaristike i svih ostalih hip-hop umjetnika tog vremena.

Spot je sniman u Bugarskoj, gdje su nastupali mnogo puta. Muzika 2Bona i Slatkaristika dopada se slušaocima iz Bugarske koji pune sve diskoteke u kojima nastupaju.

Ova ekipa ostvarila je i nekoliko saradnji sa bugarskim umetnicima kao što su Krisko, Fyre i Bobkat. Pjesme se i danas mogu čuti, ne samo u diskotekama u Bugarskoj, već i u Makedoniji.

Za pjesmu „Aj lele“ tekst i muziku potpisuju Mario Jelić (Kun), Antonio Stojanovski (Bontoni) i Marko Marinković (Slatkaristika). Beat je od Kuhna, koji je zajedno sa Lazarom Cvetkovskim radio na inženjerskom aspektu (audio-miksovanje i mastering).

Autor odličnog spota je Reezy Rane.

Pjesma “Aj Lele” dostupna je i na servisima za strimovanje muzike kao što su Spotify, Deezer i Apple Music. (Info: Music Nonstop Today)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika