KOIKOI U VOULEZ-VOUS DANSER

 

Jedna izuzetno lepa vest kad je u pitanju regionalna scena, a o tome će nam najbolje, svojim rečima, reći oni o kojima se radi, članovi beogradske grupe Koi Koi:

"Znate ono kad kažu “pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”?

KOIKOI se upravo suočava sa tom realnošću. Naime, sklopili smo ugovor sa jednom od uglednijih booking agencija iz Pariza @voulezvousdanser koja će nam raditi koncerte po Evropi i Britaniji i time napravili najveći iskorak ka internacionalnom tržištu u dosadašnjoj karijeri.

Roster ove agencije je sjajan, tu su izvođači poput Faithless, Travis, The Raveonettes, Saint Etiene, Mouse on Mars, Bikini Kill, Dead Kennedys, Alice Glass, Celeste,Caspian i mnogi drugi.

Ogromna nam je čast i privilegija da se nađemo na istom spisku sa ovako bitnim muzičkim figurama. Priznajemo da put do tamo nije bio nimalo lagan. 100 odsviranih koncerata za nešto više od 2 godine, bilo je svega i svačega, a naši najbliži mogu da svedoče o tome kako to izgleda. Sledeće godine očekujemo još bar 100!"

Čestitamo grupi Koikoi na ovom uspjehu i podsjećamo da su se dva njihova spota našla među upravo objavljenim nominacijama za ovogodišnje Muzzik Video Awards i to u dve kategorije: NAJBOLJI KONCEPT I ART DIREKCIJA za spot Krinolina i NAJBOLJA REŽIJA SPOTA za pjesmu Hrast, a mi sada uživamo u insertu s njihovog koncerta održanog u beogradskom Domu Omladine u proleće 2022. godine i pjesmi Misisipi.
(Naslovna slider fotografija: Music Moves Europe Awards)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika