Keni Nije Mrtav i ima lepo Telo

Od 25.11. pa do kraja godine ova kruševačka grupa posetiće Split, Skopje, Koprivnicu, Rijeku, Sarajevo, Mostar, Kraljevo...

 

Kruševački trio Keni Nije Mrtav je objavio treći singl sa budućeg albuma. U pitanju je odlična pjesma pod nazivom „Telo“.

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pjesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

"Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. 'Telo' je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj", izjavili su članovi benda.

Za ovu pjesmu koja je u duhu "novih Kenija" napravljen je video spot čiju režiju potpisuje Arsenije Slavić. U njemu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a njen "filmski" partner bio i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni Nije Mrtav će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Prvi veliki koncert očekuje ih u Splitu (25.11.), zatim sledi prvi nastup njihov nastup u Makedoniji, na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11.), zatim se vraćaju u Hrvatsku gde će obradovati fanove u  Koprivnici 8. i Rijeci i 9.12. a posle toga kreću u BiH, gde će održati koncerte u Sarajevu 15. i Mostaru 16.12., a potom u Srbiji, u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine. (info: press)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika