Mihaela Fileva & VenZy kažu: Bésame, mi amor

Mihaela Fileva & VenZy - Bésame, mi amor

 

Svoje nove pjesme s albuma "96" čuvena bugarska zvijezda, Mihaela Fileva, predstavila je publici u PIROTSKOJ 5 Event Centeru u glavnom gradu Bugarske, Sofiji. Nakon koncerta, publika je odmah pohrlila u trgovački prostor, a stotine albuma razgrabljeno je u nekoliko minuta. Obožavatelji su formirali dugačak red u kojem su strpljivo čekali osobne autograme svoje omiljene zvijezde.

Predstavljanje dugoočekivanog novog albuma pjevačice pretvorilo se u pravi koncert koji je trajao gotovo dva sata. Bilo je i iznenađenja za publiku. Prvo je nastupila Dara Ekimova, s kojom je Michaela izvela duetsku pjesmu "Sve je bilo za dobro".

Na sredini koncerta uslijedilo je predstavljanje još jednog ženskog dueta. Maria Ilieva pridružila se Mihaeli u izvedbi pjesme "Don't wait for a second chance", koja je popraćena burnim pljeskom, a publika je nastavila plesati kada je Mihaela pozvala Iskrena Tončeva - Iskrata da zajedno otpjevaju njihovu novu zajedničku pjesmu "Ti goniš".

Emotivan trenutak na događanju bilo je pojavljivanje VenZyja za izvedbu apsolutnog hita "Dangerously Close", koji će 2023. godine napuniti točno deset godina. Ovo nije bila jedina prilika da pjevačica izađe na pozornicu. Pokazalo se da je on također dio Michaelinog albuma je njezin partner u duetu u funky pjesmi "Bésame, mi amor".

Album "96" Mihaela stvara u suradnji s međunarodnim autorskim timom. Aktivni vremenski prozor u kojem se to događa je 96 sati, po čemu je i dobio ime. Iza ovog projekta stoje autori iz Bugarske, Švedske, Rumunjske i Latvije sa 8 pjesama a također i dvije bonus pjesme - "Agenda", duet s Grafom i "Take it all" s Tinom. (Izvor: dnes.bg, Александър Попов)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika