Najava novog albuma Sir Roda Stewarta

U maju sledeće godine očekuje se gostovanje Sir Roda Stewarta u Beogradu, prvo u njegovoj karijeri

 

Sir Rod Stewart i Jools Holland sa Rhythm & Blues Orchestra će 23. februara naredne godine objaviti novi album „Swing Fever“. Rod Stewart će inače prvi put nastupiti u Beogradu maja 2024.

Muzičari Rod Stjuart i Džuls Holand počastili su Londončane iznenađujućim nastupom pre nekoliko dana kako bi promovisali vesti o svom predstojećem novom albumu.

Britanski rok pevač Stewart i pijanista i TV voditelj Holland udružili su se sa 18-članim bendom kako bi izveli pesme iz pesme „Swing Fever“ na železničkoj stanici St Pancras International.

„Kao destinacija na čelu novih i uzbudljivih umetničkih i muzičkih iskustava, bila nam je čast da ugostimo ser Roda Stewarta i poželimo dobrodošlicu Joolsu Holandu na improvizovani nastup danas“, rekla je Wendy Spinks, komercijalni direktor u St. Pancras i HS1 Ltd. u saopštenju za javnost.

Novi album od 13 pesama Stjuarta i Holanda, koji bi trebalo da bude objavljen u februaru 2024, sadrži pesme kao što su 'Ain't Misbehavin’, 'Frankie And Johnny’, 'Sentimental Journey' and 'Lullaby Of Broadway’.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika