Ultrazvuk i Dijete (koje) nije krivo pozivaju vas da glasate!

Banjalučki bend Ultrazvuk postoji 13 godina. U instrumentalnom smislu u ovoj postavi trajali su 8 godina i tada se desilo da se gitarista Igor Paspalj, inače proglašen od Guitar Worlda za najboljeg gitaristu sveta 2021, odselio u Dubai, a zatim su došli novi vokali koji su tu od 2019 g.

Sadašnju postavu benda čine: Lejla Dolores - vokal, Lazar Jović - vokal, Nenad Tomić - gitare, Nikola Savanovi - klavijature, Žarko Jež - bubanj i Zoran Janković – bas, koji je i kompletni autor na nominovanom singlu.

 

 

Ultrazvuk su od cover banda tokom vremena postali čvrst rock'n'roll band sa odličnim autorskim pjesmama, pa nije čudo što se spot za jednu od njih, Dijete nije krivo, našao među finalistima godišnjih Muzzik Video Awards 22.23. i to u katefgoriji za najbolji video s porukom. Video i montažu ovog spota potpisuje Vedran Ševčuk a autor fotografije je Daniel Janković.

Članovi grupe Ultrazvuk, na glas o nominacijama poslali su nam svoj video poziv za glasanje, pa obzirom da su neodoljivi a pjesma odlična, možete samo da odete ovde i glasate za njih!

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika